Als geen ander zijn wij uw betrouwbare partner in het soms gecompliceerde proces dat vooraf gaat aan de koop van uw nieuwe thuis. Wij kunnen u volledig ontzorgen tijdens de aankoop van uw nieuwe woning. Wij wijzen u op kansen, maar ook op eventuele belemmeringen en leiden u probleemloos langs het pad naar uw nieuwe voordeur.

Wilt u meer informatie over onze aanpak? Neem hier contact op voor het maken van een afspraak.

Bel hilversum Bel Blaricum

Bekijk hier onze recent aangekochte objecten.

Wat voor soort woning in Het Gooi past bij u?

Tijdens een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek stellen wij samen met u een zoekprofiel op en brengen wij uw eisen en wensen voor uw nieuwe woning in kaart. Als u ons als aankoopmakelaar inschakelt, gaan wij actief de markt afzoeken naar woningen in Hilversum, Laren, Blaricum of ergens anders in Het Gooi. Dit is altijd op no-cure no-pay basis. De kosten voor het opstellen van dit zoekprofiel, nemen wij voor onze rekening. 

Plaats via dit formulier een zoekopdracht. Zodra wij een object hebben gevonden dat aan uw wensen voldoet, nemen wij als eerste met u contact op.

Huis kopen met JSR Makelaars: Wij zoeken alles voor u uit, zodat u zich kan richten op de belangrijkste zaken.

Wij kunnen voor u zoeken in het totale aanbod van woningen in Nederland, ook de woningen die niet op Funda zichtbaar zijn. Door ons brede netwerk zitten wij kort op de markt en zijn wij vroeg op de hoogte van het nieuwste aanbod in Het Gooi.

Ook kunt u bij ons terecht als u een tweede huis wilt kopen zoals een recreatiewoning in Loosdrecht of ergens anders in het prachtige Gooi.

Kantoor Hilversum

Kantoor Blaricum

Neem contact met ons op