Inwoners van Hilversum aan en voor wie JSR Makelaars woningen heeft verkocht noemen als voordelen aan Hilversum de rust, centrale ligging ten opzichte van grote steden in de Randstad en de natuur.

Hilversum Mediastad

Veel mensen associëren Hilversum met het mediapark. In de vele radio- en televisiestudio’s die hier gevestigd zijn worden programma’s opgenomen door bedrijven als RTL en NPO. Tevens vindt men hier het bekende museum Beeld en Geluid, waar men niet omheen kan, want het gebouw is met zijn opvallende kleuren direct te herkennen.

Naast de associatie met mediastad zijn er tal van mensen waarbij als eerste ‘Het Gooi’ naar boven komt. Als men er nog nooit is geweest, dan is het wel bekend van televisie. Neem villawijk Trompenberg, met zijn brede lanen met hoge bomen waaraan grote villa’s liggen. In de 60 jaar tijd dat JSR Makelaars actief is, heeft zij daar al diverse villa’s verkocht en aangekocht.

Het centrum van Hilversum

Van alle plaatsen uit het Gooi kent Hilversum het grootste winkelgebied. Het winkelcentrum ‘Hilvertshof’ is recentelijk vernieuwd en biedt de ideale oplossing op regenachtige dagen. Met de zijstraten en pleinen zijn er genoeg horeca mogelijkheden voor een ontbijt, lunch of diner. Natuurlijk niet te vergeten is de nieuwe Foodhall Mout aan het mooie en vernieuwde Langewenst. Hier kunt u dagelijks, en in het weekend zelfs tot in de late uurtjes, genieten van de levendigheid die het centrum van Hilversum uitstraalt.

Kennismaken met JSR en Dudok tegelijk

Ons kantoor is te vinden aan de Oude Enghweg vlakbij het gemeentehuis (en Raadhuis) van Hilversum. Beide zijn ontworpen en gebouwd in de stijl van Dudok, welke te herkennen is aan hoekige elementen en de zandgeel kleurige steenkleur. Het loont dan ook om na een bezoek aan ons kantoor deze architectuur te bewonderen.