Inwoners van Laren voor wie JSR Makelaars een woning heeft aan- of verkocht noemen Laren een prachtig dorp om te wonen.
Gelegen midden in het Gooi, groen, rustig en verzorgd, met natuurgebied nabij. Het niveau van voorzieningen in Laren is hoog.
Daarnaast is Laren centraal gelegen ten opzichte van de grote steden van de Randstad. Amsterdam ligt op 25 autominuten afstand.

Laren is van oorsprong een boerendorp. Eind 19e eeuw werd het ontdekt door schilders, zoals Isaac Israëls en Anton Mauve.
Het dorp ontwikkelde zich als kunstenaarsdorp. Hier is nog veel van terug te vinden en zo wonen er nog veel kunstenaars in Laren (jaarlijks wordt de atelierroute georganiseerd) en er is een rijk cultureel leven. Het Singer museum geniet landelijke bekendheid.

Wat is waar te vinden

Het bijzonder gezellige centrum van Laren heeft prachtige winkels waaronder veel boetiekjes op het gebied van lifestyle en luxe en een veelzijdig horeca aanbod. Verspreid over het dorp staan talrijke, veelal met zorg gerestaureerde boerderijen met rieten daken. In de villawijken staan langs lange, groene lanen prachtige land- en familiehuizen veelal ontworpen door bekende architecten. JSR makelaars heeft hier in de loop der jaren vele villa’s aan- en verkocht maar Laren is niet enkel een miljonairsdorp. Ook voor mensen die geen miljonair zijn is het prima wonen in Laren en is er voldoende woning- aanbod. Ook in dit segment is JSR makelaars actief.

Activiteiten & verenigingen

Laren heeft een bloeiend verenigingsleven en er zijn veel sportmogelijkheden. Gedurende het jaar worden er verschillende evenementen georganiseerd waaronder Winter Village, Art op de Brink, Sunny’s Inc. etc. Vergeet ook de jaarlijkse kermis niet, het is de grootste van het Gooi.

Loop gerust een bij ons binnen

Ons kantoor bevindt zich in Blaricum, maar ook in Laren weten wij uitstekend de weg! Het kantoor van JSR Makelaars bevindt zich midden in het Oude Dorp van Blaricum aan de Dorpsstraat 3a, tegenover de Muziektent en de Erfgooiersboom.